Misija i vizija

Težimo…
Cjelovitoj klimatizaciji, hlađenju ili grijanju svih prostora, malih ili velikih, s maksimalno ostvarenom ugodom te optimalnom potrošnjom energenata uz OČUVANJE okoliša.
Postižemo i njegujemo uzajamno povjerenje i poštovanje u odnosu s našim partnerima i krajnjim korisnicima, po načelu “prije bih izgubio novac nego povjerenje”.

…životu ispunjenom opuštajućom klimom…
Od početka djelovanja naš cilj jest suradnja kojom pružamo “održivu” udobnost i bezbrižnost, pronalaženjem idealnih načina za reguliranje temperature, kretanja i čistoće zraka.
Odabirom naših brandova, kao generalni zastupnik, obvezujemo se na trajnu brigu o njihovom kontinuiranom i nesmetanom radu i jamčimo za dostupnost rezervnih dijelova kroz sljedećih 10 godina.

…kroz…
…zastupanje i prodaju, projektantsku suradnju, savjetovanje pri odabiru opreme, servis i održavanje, i ono najvažnije ispunjavanje svojih obećanja, u smislu dovršavanja svega započetog do kraja, ne očekujući da to netko drugi obavi umjesto nas.
Uočavamo i rješavamo i one probleme za koje smatramo da ih je potrebno riješiti, bez potrebe da nas se upozori na to.

Danas je Deltron sinonim za uspješnu distribuciju vrhunskih svjetskih brendova klimatizacijske opreme Mitsubishi Electric, Gree, AZURI i Thermoscreens (visokokvalitetnog europskog proizvođača zračnih zavjesa).