Gree

Katalozi

Gree Deltron

Kao generalni zastupnici Gree klima uređaja za Hrvatsku,Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru godinama zadovoljno “hladimo i grijemo” hrvatsko tržište proizvodima iz programa kućne i komercijalne serije, kao i VRF sustavima.

GREE je najveći specijalizirani proizvođač klima uređaja na svijetu. Sa sjedištem u gradu Zhuhai (Kina), proizvodnja se odvija u 9 tvornica širom svijeta, te u njima radi više od 80.000 djelatnika, a od čega je više od 5000 inženjera iz odjela istraživanja i razvoja. Upravo zbog snažnog istraživačko-razvojnog odjela, danas je “Gree” ponosni vlasnik više od 6000 prijavljenih patenata.

Godišnji proizvodni kapacitet iznosi više od 60 milijuna kompleta klima-uređaja kućne serije te 5,5 milijuna kompleta uređaja komercijalne serije. “Gree” proizvodi su podijeljeni u 20 kategorija, s 400 serija i više od 7000 modela. Danas više od 200 milijuna ljudi širom svijeta koristi proizvode koje je proizveo “Gree”.Gree uživa veliki ugled u svijetu zbog kvalitete svojih proizvoda i izvanrednih performansi za što jamči 300 kontrolnih laboratorija. Zahvaljujući tome, “Gree” je u Kini jedina marka klima-uređaja s oznakom “Svjetska marka”.

Posebna pažnja se posvećuje ekološkim i zdravstvenim zahtjevima, ali i potrošnji električne energije, nivou buke te ugrađenim materijalima, što “Gree” izdvaja od uređaja ostalih proizvođača.