O nama

Tvrtka Deltron d.o.o. već dugi niz godina na hrvatsko tržište uvodi proizvode vrhunske kvalitete. Partnerima i krajnjim korisnicima omogućuje stvaranje "klime" po njihovoj mjeri, uz istodobno osiguranje najbolje konzultantske, tehničke i edukacijske potpore.

Od 1999. godine, tvrtka Deltron d.o.o. je postala generalni zastupnik i uvoznik renomiranog svjetskog proizvođača klimatizacijske opreme Mitsubishi Electric, a od 2010. godine. postaje generalni zastupnik i uvoznik klimatizacijske opreme Gree, najvećeg specijaliziranog proizvođača klima uređaja u svijetu. 2014. godine Deltron je započeo sa distribucijom visokokvalitenih i energentski učinkovitih klima uređaja Azuri.

Deltron čini život svojih potrošača jednostavnijim. Distribuira isključivo vrhunske uređaje koji se gotovo nikada ne kvare, praktični su za montažu, održavanje i uporabu.
Najveću snagu Deltrona predstavljaju njegovi sposobni i predani zaposlenici. Uz moderan i kvalitetan uređaj, najvažnije je imati iskusnog i pouzdanog partnera koji svaki problem rješava s lakoćom.

Deltron svakodnevno kreira slobodno vrijeme za svoje partnere i potrošače. Svaki Gree, Mitsubishi Electric i Azuri klima uređaj ugrađen ove godine znači manje posla i više odmora narednih godina.